استارتاپ

استارتاپ چیست

استارتاپ

استارتاپ چیست

استارتاپ چیست؟
شرکت نوپا را استارتاپ نامیده اند.
اگر چه در تعریف استارت آپ بر این مسئله تاکیدی وجود ندارد که حتماً فعالیت آن در حوزه تکنولوژی یا فن آوری اطلاعات باشد، اما به دلیل اینکه بسیاری از استارت آپ ها در سالهای اخیر، در محور این زمینه‌ها شکل گرفته‌اند، گاهی در تعریف استارت آپ به این مسئله هم اشاره می‌شود که استارت آپ باید در حوزه فن آوری‌های نوین فعالیت کند..
تعریف استارت آپ به عنوان یک واژه انگلیسی در دیکشنری وبستر
استارت آپ یک کسب و کار جدید است (A New Business)
تعریف استارت آپ توسط مرکز کسب و کارهای کوچک آمریکا (USSBA)
کسب و کاری که عموماً حول محور تکنولوژی شکل گرفته و پتانسیل رشد بالایی دارد.
تعریف استارت آپ توسط استیو بلنک شکل گرفته است.

استارت آپ یک نهاد انسانی است که برای ارائه یک محصول یا خدمت جدید در شرایطی که ابهام بالایی وجود دارد به وجود آمده است.
بنابراین، اگر شکل‌های خاصی از کسب و کار نوپا مد نظر ما باشد، آن را با صفات مربوطه ذکر خواهیم کرد. مثلاً ممکن است چنین اصطلاحاتی را به کار ببریم:
کسب و کار نوپا مبتنی بر تکنولوژی های نوین
استارت آپ مبتنی بر فن آوری اطلاعات
کسب و کار نوپای خانگی
کسب و کارهای نوپای آینده نگر
کسب و کارهای نوپای ایجادکننده تحول در بازار
برای اینکه بفهمیم استارتاپ چیست، بهتر است ابتدا بفهمیم استارتاپ چه چیزهایی نیست
استارتاپ یک رویداد و همایش کارآفرینی نیست
یک وب سایت یا یک اپ موبایل، لزوما یک استارتاپ نیست
استارتاپ یک شرکت کوچک که در حال درآمدزایی و رشد است، نیست

بر اساس تعاریف مختلف از نویسندگان و محققان این حوزه، مانند آقای استیو بلنک، اریک ریس، و کتاب ها و منابع متنوع، بهترین و جامعترین تعریفی را که برای یک استارتاپ می توان ارائه کرد، به نظر من، این است:
استارتاپ یک سازمان موقت است که با هدف یافتن یک مدل کسب و کار تکرارپذیر و مقیاس پذیر بوجود آمده است.


جایگاه نوآوری در استارتاپ‌ها
استارتاپ ها، معمولا حول ایده های نوآورانه و خلاقانه بنا می شوند. در واقع فرد یا افرادی خوشفکر، با ایده های نو، در جستجوی روش هایی برای کسب درآمد از آن ایده و تولید انبوه محصولات یا خدمات مبتنی بر آن ایده هستند. نوآوری در استارتاپ ها، به شکل نوآوری در بازار یا نوآوری در محصولات و خدمات خود را نشان می دهد.

  • ۰
  • ۰

 

 

مدارسی که رشته مورد درخواست دانش آموز رادارند، مواددرسی موردنیاز برای تغییر رشته(دروس پیش نیاز رشته مورد نظر) را در همان مدرسه ای که اشتغال به تحصیل دارند و در شهریور ماه امتحان خواهند داد. لازم است مدرسه با تکمیل فرم درخواست تغییر رشته دانش آموز، برنامه ی امتحانی برای شهریورتنظیم وبه اطلاع دانش آموزان برساند.مدارسی که رشته مورد نظر را ندارند، و دانش آموزبرای ادامه تحصیل در رشته مورد علاقه باید مدرسه خود را به مدرسه ای که رشته مورد نظر را دارد، عوض کند، می بایست امتحان دروس تغییررشته ، با معرفی به اداره آموزش و پرورش انجام شود. دانش آموزانی که از رشته تجربی به ریاضی تغییر رشته می دهند، نیازی به امتحان تغییر رشته نداشته و درس آمار را (به عنوان درس کمبود واحد) در سال سوم به همراه واحد های رشته ریاضی باید بگذراند.

تغییر رشته دانشگاه گاهی قبل از ورود به دانشگاه تحت عنوان تغییر رشته در پیش دانشگاهی انجام می شود. این نوع داوطلبان در کنکور رشته ای غیر از رشته ی تحصیلی خود را آزمون می دهند که باید در خرداد یا شهریور پایه دهم، دروس تخصصی پایه ی دهم رشته ی مورد نظر را امتحان بدهند و در صورتی که نمرات مورد پذیرش کسب نمایند، تغییر رشته آنان مورد قبول واقع می شود.تغییر رشته در کارشناسی تابع شرایط و ضوابط خاص خود است و فردی که قصد تغییر رشته دارد، باید درخواست تغییر رشته خود را به اداره مرکزی موارد خاص ارائه نماید تا با توجه به قوانین و محدوده اختیارات جهت درخواست تغییر رشته دانشجو اقدام شود. تغییر رشته در دانشگاه آزاد منوط به داشتن شرایطی است که اگر دانشجو دارای آن شرایط باشد در هر زمان که بخواهند می توانند رشته خود را تغییر دهند.تغییر رشته در مقطع کارشناسی ارشد نیز امکان پذیر است و بدین شیوه است که دانشجو بعد از گذراندن دو نیم سال تحصیلی با موافقت آموزش دانشگاه می تواند گرایش خود را تغییر دهد. تغییر رشته در مقطع دکتری همانند مقطع کارشناسی ارشد است و داوطلب با دشواری منابع جدید و نیز مصاحبه برای رشته ی جدید در صورت قبول شدن در آزمون مواجه است.

 

*ادامه مطلب *

 


نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی