استارتاپ

استارتاپ چیست

استارتاپ

استارتاپ چیست

استارتاپ چیست؟
شرکت نوپا را استارتاپ نامیده اند.
اگر چه در تعریف استارت آپ بر این مسئله تاکیدی وجود ندارد که حتماً فعالیت آن در حوزه تکنولوژی یا فن آوری اطلاعات باشد، اما به دلیل اینکه بسیاری از استارت آپ ها در سالهای اخیر، در محور این زمینه‌ها شکل گرفته‌اند، گاهی در تعریف استارت آپ به این مسئله هم اشاره می‌شود که استارت آپ باید در حوزه فن آوری‌های نوین فعالیت کند..
تعریف استارت آپ به عنوان یک واژه انگلیسی در دیکشنری وبستر
استارت آپ یک کسب و کار جدید است (A New Business)
تعریف استارت آپ توسط مرکز کسب و کارهای کوچک آمریکا (USSBA)
کسب و کاری که عموماً حول محور تکنولوژی شکل گرفته و پتانسیل رشد بالایی دارد.
تعریف استارت آپ توسط استیو بلنک شکل گرفته است.

استارت آپ یک نهاد انسانی است که برای ارائه یک محصول یا خدمت جدید در شرایطی که ابهام بالایی وجود دارد به وجود آمده است.
بنابراین، اگر شکل‌های خاصی از کسب و کار نوپا مد نظر ما باشد، آن را با صفات مربوطه ذکر خواهیم کرد. مثلاً ممکن است چنین اصطلاحاتی را به کار ببریم:
کسب و کار نوپا مبتنی بر تکنولوژی های نوین
استارت آپ مبتنی بر فن آوری اطلاعات
کسب و کار نوپای خانگی
کسب و کارهای نوپای آینده نگر
کسب و کارهای نوپای ایجادکننده تحول در بازار
برای اینکه بفهمیم استارتاپ چیست، بهتر است ابتدا بفهمیم استارتاپ چه چیزهایی نیست
استارتاپ یک رویداد و همایش کارآفرینی نیست
یک وب سایت یا یک اپ موبایل، لزوما یک استارتاپ نیست
استارتاپ یک شرکت کوچک که در حال درآمدزایی و رشد است، نیست

بر اساس تعاریف مختلف از نویسندگان و محققان این حوزه، مانند آقای استیو بلنک، اریک ریس، و کتاب ها و منابع متنوع، بهترین و جامعترین تعریفی را که برای یک استارتاپ می توان ارائه کرد، به نظر من، این است:
استارتاپ یک سازمان موقت است که با هدف یافتن یک مدل کسب و کار تکرارپذیر و مقیاس پذیر بوجود آمده است.


جایگاه نوآوری در استارتاپ‌ها
استارتاپ ها، معمولا حول ایده های نوآورانه و خلاقانه بنا می شوند. در واقع فرد یا افرادی خوشفکر، با ایده های نو، در جستجوی روش هایی برای کسب درآمد از آن ایده و تولید انبوه محصولات یا خدمات مبتنی بر آن ایده هستند. نوآوری در استارتاپ ها، به شکل نوآوری در بازار یا نوآوری در محصولات و خدمات خود را نشان می دهد.

  • ۰
  • ۰



ایده های پولساز زیادی برای کار در منزل و کارآفرینی با سرمایه کم وجود دارد که می‌توان از همین امروز با سرمایه کم شروع کرد. یک اصل را هرگز فراموش نکنید، موفقیت فقط داشتن ایده های پولساز نیست بلکه پیاده سازی و اجرا کردن ایده هاست.تایوانی‌ها یک شعار اقتصادی جالب دارند: «هر خانه یک کارخانه و هر کارخانه یک‌خانه!» این شعار اولین بار باهدف توسعه کسب‌وکارهای کوچک خانگی طراحی شد. آن‌ها گام اول کسب‌وکارهای کوچکشان را با فرآوری ساده محصولات برداشتند.تجهیزات لازم برای اجرای این سه ایده پولساز را با کمتر از ١٠‌ میلیون تومان می‌توانید، تهیه کنید. با در نظر گرفتن هزینه تهیه مواد اولیه حداکثر به ١۵‌ میلیون تومان سرمایه برای یک کارآفرینی خانگی پولساز نیاز خواهید داشت.یک دلیل ساده برای شروع یک کسب و کار این است که به سود برسیم. خوب، بهترین و پرسودترین کسب و کارهای کوچک کدام‌ها هستند؟ چه چیزی یک ایده کسب و کار کوچک را پرسود می‌کند؟ اگر بخواهید یک کسب و کار کوچک راه‌اندازی کنید این‌ها سوالاتی هستند که به ذهن‌تان می‌آیند. با توجه به گسترش استفاده از اینترنت در بین افراد جامعه و سوق یافتن انواع تجارت های سنتی و مدرن به سمت الکترونیکی و اینترنتی شدن، روز به روز شاهد به وجود آمدن سایت های جدید در این زمینه هستیم.از فروشگاه های اینترنتی گرفته تا سایت های خرید و فروش اجناس و کالاهای فیزیکی و مجازی.همه این عوامل نشان دهنده این است که تجارت در سطح اینترنت به صورت چشمگیری در حال رشد و پیشرفت است.

کسب وکارهای جدید و پر سود

یکی دیگر از مباحثی که در بستر اینترنت امروزه شاهد آن هستیم همکاری ها و مشارکت های اینترنتی می باشد.افراد با تشکیل گروه ها و تیم های اینترنتی به صورت مشارکتی و تیمی اقدام به انجام کارهایی در سطح اینترنت میکنند که در اکثر موارد هم اعضای تیم و گروه از مکان های جغرافیایی متفاوتی هستند و آشنایی کافی نیز به یکدیگر ندارند.همانند راه اندازی استارت آپ های اینترنتی.همه تجارت ها و مشارکت های گفته شده علاوه بر مزایایی که دارد دارای برخی معایب و مشکلاتی نیز هست که در صورت حل شدن این مشکلات چه بسا شاهد گسترش و بالا بودن درصد موفقیت آن ها نیز خواهیم بود.رسیدن به ایده کسب و کار با سرمایه کم ، آرزوی بسیاری از مردم است. اگر شما هم مانند مردم بسیاری از کشورها، در آرزوی راه اندازی کسب و کار شخصی‌تان هستید. صد البته موانع متعددی وجود دارد که شما را از اقدام عملی برای تحقق آن بازمیدارد. مثلا اینکه ممکن است انگیزه، یا وقت کافی، و یا حتی ایده مشخصی برای اجرای اینکار را نداشته باشید -البته هنوز!بیشتر افراد زمانیکه میفهمند برای شروع یک کسب و کار به پول احتیاج دارند، از فکر کارآفرینی منصرف می‌شوند -چرا که آنها این پول را ندارند. اما توجه داشته باشید که بهرحال علیرغم همه دشواریها، راههای تامین مالی مختلفی پیش پای شماست، مثل وام‌، تسهیلات، یا سایر گزینههای تامین مالی مانند تامین مالی از طریق سرمایه گذاری جمع بنابراین پول توجیه مناسبی برای عدم شروع یک کسب و کار نیست. اگر بخواهیم یک قدم از این ادعا هم جلوتر برویم حتی راه اندازی بعضی کسب و کارهای تقریبا سرمایه اولیه‌ای هم نمی‌خواهد!

 

نظرات (۱)

سلام . لطفا در صورت تمایل منو با عنوان " دانلود نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه " لینک کنین و خبرشو بدین تا منم شما رو با هر عنوانی که دوست داشتین لینکتون کنم . ممنون .

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی