استارتاپ

استارتاپ چیست

استارتاپ

استارتاپ چیست

استارتاپ چیست؟
شرکت نوپا را استارتاپ نامیده اند.
اگر چه در تعریف استارت آپ بر این مسئله تاکیدی وجود ندارد که حتماً فعالیت آن در حوزه تکنولوژی یا فن آوری اطلاعات باشد، اما به دلیل اینکه بسیاری از استارت آپ ها در سالهای اخیر، در محور این زمینه‌ها شکل گرفته‌اند، گاهی در تعریف استارت آپ به این مسئله هم اشاره می‌شود که استارت آپ باید در حوزه فن آوری‌های نوین فعالیت کند..
تعریف استارت آپ به عنوان یک واژه انگلیسی در دیکشنری وبستر
استارت آپ یک کسب و کار جدید است (A New Business)
تعریف استارت آپ توسط مرکز کسب و کارهای کوچک آمریکا (USSBA)
کسب و کاری که عموماً حول محور تکنولوژی شکل گرفته و پتانسیل رشد بالایی دارد.
تعریف استارت آپ توسط استیو بلنک شکل گرفته است.

استارت آپ یک نهاد انسانی است که برای ارائه یک محصول یا خدمت جدید در شرایطی که ابهام بالایی وجود دارد به وجود آمده است.
بنابراین، اگر شکل‌های خاصی از کسب و کار نوپا مد نظر ما باشد، آن را با صفات مربوطه ذکر خواهیم کرد. مثلاً ممکن است چنین اصطلاحاتی را به کار ببریم:
کسب و کار نوپا مبتنی بر تکنولوژی های نوین
استارت آپ مبتنی بر فن آوری اطلاعات
کسب و کار نوپای خانگی
کسب و کارهای نوپای آینده نگر
کسب و کارهای نوپای ایجادکننده تحول در بازار
برای اینکه بفهمیم استارتاپ چیست، بهتر است ابتدا بفهمیم استارتاپ چه چیزهایی نیست
استارتاپ یک رویداد و همایش کارآفرینی نیست
یک وب سایت یا یک اپ موبایل، لزوما یک استارتاپ نیست
استارتاپ یک شرکت کوچک که در حال درآمدزایی و رشد است، نیست

بر اساس تعاریف مختلف از نویسندگان و محققان این حوزه، مانند آقای استیو بلنک، اریک ریس، و کتاب ها و منابع متنوع، بهترین و جامعترین تعریفی را که برای یک استارتاپ می توان ارائه کرد، به نظر من، این است:
استارتاپ یک سازمان موقت است که با هدف یافتن یک مدل کسب و کار تکرارپذیر و مقیاس پذیر بوجود آمده است.


جایگاه نوآوری در استارتاپ‌ها
استارتاپ ها، معمولا حول ایده های نوآورانه و خلاقانه بنا می شوند. در واقع فرد یا افرادی خوشفکر، با ایده های نو، در جستجوی روش هایی برای کسب درآمد از آن ایده و تولید انبوه محصولات یا خدمات مبتنی بر آن ایده هستند. نوآوری در استارتاپ ها، به شکل نوآوری در بازار یا نوآوری در محصولات و خدمات خود را نشان می دهد.

  • ۰
  • ۰


چگونگی راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم

برای راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم نیاز به زمان و تلاش بیشتری نسبت به سایر کسب و کارها دارد.سرمایه کمی دارید و نمی دانید چه کاری با آن راه بیندازید؟ به دنبال ایده هایی برای راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم می گردید؟ پس با ما در این نوشتار همراه باشید زیرا خبرهای خوشی برای تان داریم. اینجا می خواهیم ۱۵ایده برای راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم به شما معرفی کنیم. ایده های کارآفرینی، فرصتهای سرمایه گذاری و راه اندازی کسب و کارفرصت های کسب و کار متعددی وجود دارند که برای شروع به هزینه کمی نیاز دارند یا حتی ممکن است به هیچ هزینه ای نیاز نداشته  باشند! بله درست شنیدید! ولی در عوض باید زمان و تلاش زیادی خرج آن کنید. علاوه بر این، بسیاری از فرصت های کسب و کار کوچک بر مجموعه مهارت های شما استوار هستند از جمله مهارت های کامپیوتری.سازنده طلا و جواهر:کم نیستند بانوانی که دوست دارند خودشان را با زیورآلات زیبا بیارایند. این مورد را با علاقه روزافزون به زیورآلات دست ساز ترکیب کنید و خواهید دید که نسخه موفقیت در دستان شما است. این ایده برای راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم را امتحان کنید.

چگونگی موفق بودن در کسب وکار

اولین ایده کسب و کار با سرمایه کم ، تولیدات شخصی مثل آثار هنری، و صنایع دستی هستند. اگر نقاش قابلی هستید، بازارهای زیادی برای فروش آثار شما روی اشیا تزئینی وجود دارد، از بازارهای حراجی گرفته تا فروش تکی وسایل تزئینی لاکچری با قیمت‌های بالا. دومین ایده کسب و کار با سرمایه کم ، خدمات است. خدمات، محصولی نامشهود است، بنابراین نیاز به هیچ سرمایه اولیه‌ای ندارد، . سومین ایده کسب و کار با سرمایه کم ، خدمات تعمیراتی و مهارتی است. اگر مهارت خاصی دارید، می‌توانید از نیروی کار مهار هم در این زمینه برای بیشتر شدن درآمد کسب و کار خود استفاده کنید. پنجمین و آخرین ایده کسب و کار با سرمایه کم ، فروش وسایل دست دوم است. ایده پشت فروش وسایل دست دوم بسیار ساده است: شما محصولاتی به دست می‌آورید، و آنها را به سایر مردم می‌فروشید. ایده های کسب و کار با سرمایه کم آنقدر زیاد هستند که هر کسی با هر میزان سرمایه ای می تواند یک کسب و کار کاملا مستقل و سود آور را برای خود راه اندازی کند .قطعا داشتن یک کسب و کار ثروت ساز و موفق آرزوی هر کسی است اما آمارها نشان می دهد که فقط پنج درصد مردم جهان توانسته اند یک کسب و کار ثروت ساز و موفق را برای خود راه اندازی کنند که در کشور ایران هم آمارها به همین صورت است .

 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی