استارتاپ

استارتاپ چیست

استارتاپ

استارتاپ چیست

استارتاپ چیست؟
شرکت نوپا را استارتاپ نامیده اند.
اگر چه در تعریف استارت آپ بر این مسئله تاکیدی وجود ندارد که حتماً فعالیت آن در حوزه تکنولوژی یا فن آوری اطلاعات باشد، اما به دلیل اینکه بسیاری از استارت آپ ها در سالهای اخیر، در محور این زمینه‌ها شکل گرفته‌اند، گاهی در تعریف استارت آپ به این مسئله هم اشاره می‌شود که استارت آپ باید در حوزه فن آوری‌های نوین فعالیت کند..
تعریف استارت آپ به عنوان یک واژه انگلیسی در دیکشنری وبستر
استارت آپ یک کسب و کار جدید است (A New Business)
تعریف استارت آپ توسط مرکز کسب و کارهای کوچک آمریکا (USSBA)
کسب و کاری که عموماً حول محور تکنولوژی شکل گرفته و پتانسیل رشد بالایی دارد.
تعریف استارت آپ توسط استیو بلنک شکل گرفته است.

استارت آپ یک نهاد انسانی است که برای ارائه یک محصول یا خدمت جدید در شرایطی که ابهام بالایی وجود دارد به وجود آمده است.
بنابراین، اگر شکل‌های خاصی از کسب و کار نوپا مد نظر ما باشد، آن را با صفات مربوطه ذکر خواهیم کرد. مثلاً ممکن است چنین اصطلاحاتی را به کار ببریم:
کسب و کار نوپا مبتنی بر تکنولوژی های نوین
استارت آپ مبتنی بر فن آوری اطلاعات
کسب و کار نوپای خانگی
کسب و کارهای نوپای آینده نگر
کسب و کارهای نوپای ایجادکننده تحول در بازار
برای اینکه بفهمیم استارتاپ چیست، بهتر است ابتدا بفهمیم استارتاپ چه چیزهایی نیست
استارتاپ یک رویداد و همایش کارآفرینی نیست
یک وب سایت یا یک اپ موبایل، لزوما یک استارتاپ نیست
استارتاپ یک شرکت کوچک که در حال درآمدزایی و رشد است، نیست

بر اساس تعاریف مختلف از نویسندگان و محققان این حوزه، مانند آقای استیو بلنک، اریک ریس، و کتاب ها و منابع متنوع، بهترین و جامعترین تعریفی را که برای یک استارتاپ می توان ارائه کرد، به نظر من، این است:
استارتاپ یک سازمان موقت است که با هدف یافتن یک مدل کسب و کار تکرارپذیر و مقیاس پذیر بوجود آمده است.


جایگاه نوآوری در استارتاپ‌ها
استارتاپ ها، معمولا حول ایده های نوآورانه و خلاقانه بنا می شوند. در واقع فرد یا افرادی خوشفکر، با ایده های نو، در جستجوی روش هایی برای کسب درآمد از آن ایده و تولید انبوه محصولات یا خدمات مبتنی بر آن ایده هستند. نوآوری در استارتاپ ها، به شکل نوآوری در بازار یا نوآوری در محصولات و خدمات خود را نشان می دهد.

  • ۰
  • ۰

آشنایی با شخصیت شناسی می تواند برای شما نقش نقشه گنج را داشته باشد. سال ها پیش آقای برایان تریسی در یکی از سخنرانی های خود تعریف جالبی از انسان کرده بود. او می گفت که مغز انسان مانند یک کامپیوتر بسیار پیچیده است. اما مشکل اینجا است که این کامپیوتر دفترچه راهنما ندارد. هر فردی باید با تلاش و کوشش خود کاربرد ها و توانایی های مغز خود را پیدا کند.گفته آقای برایان تریسی چندین سال در ذهن من باقی ماند و همواره تلاش می کردم خودم را بهتر بشناسم. برایم مهم بود که بدانم در چه شغلی مناسب تر عمل می کنم. می خواستم بدانم که اساسا برای چه ساخته شده ام.مشخص کردن تیپ شخصیتی روش های گوناگونی دارد. شرکت در دوره های شخصیت شناسی، مطالعه کتاب های مربوطه و انجام تست های شخصیت شناسی می تواند به شما کمک کند.اغلب مدرسین دوره به شما می گویند که تست زدن بدون شرکت در کارگاه فایده ای ندارد و احتمال اشتباه زیاد است. البته این اساتید از جهاتی درست می گویند. تست های شخصیت شناسی برای افرادی که کاملا مانند ترجیحات خود زندگی و کار می کنند درست است. اما برای کسانی که به دلایل مختلفی مانند تربیت و اجبار خانواده، آموزش های مدرسه و دانشگاه و مهم تر از آن انتخاب شغل های مخالف با ترجیحات اصلی تغییر کرده اند آنها را به اشتباه می اندازد.

گفته می‌شود هر چقدر خودمان را بهتر بشناسیم، می‌توانیم بهتر از توانایی‌های خودمان استفاده کرده و زندگی رضایت‌بخش‌تری را تجربه کنیم. یکی از راه‌ها شناخت خود آزمون‌های شخصیت است. آزمون خودشناسی مایرز–بریگز یا همان تست MBTI، یکی از آن تست‌هاییست که به ما ایده‌های جالبی درباره شخصیتمان می‌دهد.‌ ایده اصلی تست MBTI بر اساس روانشناس تحلیلی یونگ است. یونگ معتقد بود دریافت بشر از جهان اطرافش به چهار طریق انجام می‌پذیرد:  حس و شهود، احساس و تفکر. البته بعدها دو جنبه دیگر نیز به این جنبه‌های چهارگانه اضافه شد: قضاوت و دریافت. این ۶ جنبه به اضافه جنبه‌های درونگرایی و برونگرایی، ۱۶ تیپ شخصیتی می‌سازند. نکته‌ی جالب این دسته‌بندی این است که هر کدام از این تیپ‌ها نقاط قوت و ضعف خود را داشته و هیچگونه ارزش‌گذاری در مورد فرد انجام نمی‌دهند. یونگ معتقد بود که بشر برای داشتن روانی سالم باید پذیرای جنبه‌های شخصیتیش باشد.

 

*ادامه مطلب*


  • ۹۶/۱۲/۰۹
  • شراره مهبودی

MBTI

آزمونMBTI

تیپ شخصیتی

شغل مناسب

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی